29 Ağustos 2010

İstanbul Yoga Merkezi 1 Eylül'de açılıyor

Yoga Salonu:
yoga ve meditasyon salonu
Ana yoga ve meditasyon salonumuzda bulunan Om görseli ile keyifli meditasyonlar bizi bekliyor olacak. Ayrıca, tüm derin gevşemelerimizi, tratak seanslarımızı Om ışığının gölgesinde yapıyor olacağız !

Görselimizi beğenen ve daha şimdiden duvardan söküp eve götürmekle bizi tehdit eden dostlarımız Devi Cafeshop'ta görselin mini boyutta benzerlerini satın alabilecekler ! Lütfen merkezimizdeki taşınmazlara zarar vermeyiniz :)




Devi Cafeshop:
Devi Cafeshop
Vegan, lakto vejetaryen ve lakto-ovo vejetaryen tariflerle gerek hint mutfağından gerekse batı mutfağından mini- ikramlar Devi Cafeshop'ta olacak. Ders sonrası sohbetlerde, bekleme köşesi olarak ve şehir hayatının patırtısından kısa süreli kaçamak yapmanız için düşünüldü... 



Masaj Terapi ve Konsültasyon odası

Sertifikalı masaj terapistimiz sizleri masajla gevşetmede İstanbul Yoga Merkezinde sizin için özel hazırlanmış koruyucu içermeyen yağ karışımları ve kremler kullanılmaktadır.
Sadece size özel ayrılmış alanda 30 dakikadan 1,5 saate dek kendinizi şımatabileceksiniz !








Soyunma Odamız:
Yoga derslerimize cep telefonlarımızı almıyoruz, cüzdan ve değerli eşyalarımızı da yanımızda taşımıyoruz. Bunun yerine kişiye özel kilitli dolaplarınızda tüm kişisel eşyalarınız için yer var.
Her dolapta kişisel kullanımınız için bir yoga matı da hazır bulundurduk. Gerçi hijyen sebebiyle sizden kendi yoga matınızı getirmenizi öneriyoruz ama eğer tercihiniz bizim matlarımızı kullanmaksa, ayda bir kez bu matları yıkama sözü veriyoruz.
Sizden ricamız yoga matınızı ders süresince kullandıktan sonra, ders bitiminde aldığınız yere, kilitli dolaplara geri bırakmanız olacak ! Şimdiden teşekkürler.

İstanbul Yoga Merkezi Bağdat Caddesi Kantarcı Rıza Sokak'tadır. Adres bilgisi için tıklayınız. 

3 yorum:

Denizce Yoga dedi ki...

Ayçacım herşey harika görünüyor iyi şanslar bol yogalar:)))))

Ayça Gürelman dedi ki...

teşekkürler Deniz :)

exclusivehomebodrum dedi ki...

Ayça hanım, yoga uygulayıcısı olarak calısmalarınızı takip ediyor ve cok takdir ediyorum. İstanbul Yoga Merkezinin Türkiyede yoganın gelişmesi ve dogru ogrenilmesi icin onemli bir konumu olacagına eminim. Yolunuzda size basarılar dilerim..
Izmirden sevgilerimle,
Aysegul Alyanak